Aitor Cantalapiedra
Jari Oosterwijk (wissel70՚ Tom Boere)
Fred Friday (wissel86՚ Mats Wieffer)

Bijzonderheden:

Een klein feestje in Oss want FC Twente behaalde voor 't eerste in het bestaan een periodetitel. Hoogstaand was het niet, effectief wel. De eerste plaats op de ranglijst werd verstevigd. De voorsprong op Go Ahead Eagles (2e) is tien punten en op nummer 11 (Sparta) 11 punten.

Door een eigen doelpunt van TOP Oss kwam FC Twente al snel op een 0-1 voorsprong terwijl drie minten voor het einde Xandro Schenk de 0-2 produceerde. Het was z'n eerste competitiegoal voor FC Twente.

Mats Wieffer maakte z'n competitiedebuut.

Wout Brama speelde z'n 250e competitiewedstrijd voor FC Twente.

Bij TOP Oss werd na rust drie keer gewisseld.

Scheidsrechter Allar Lindhout gaf geen kaarten en telde voor de eerste helft 1 minuut bij. Bij de tweede helft kwam geen extra speeltijd.

Op het KNVB-wedstrijdformulier staat vermeld: De wedstrijd werd 23 minuten tijdelijk gestaakt vanwege wangedrag van supporters van de thuisclub.