Aitor Cantalapiedra
Tom Boere (wissel72՚ Jari Oosterwijk)
Javier Espinosa

Bijzonderheden:

FC Twente won voor de derde keer op rij een competitiewedstrijd. De eerste helft speelde de ploeg moeizaam en keek halverwege ook tegen een 0-1 achterstand aan. Na rust ging het tempo omhoog en ontstonden er kansen. Tom Boere maakte vanaf elf meter gelijk, deze werd gegeven na een overtreding op Espinosa. In de slotfase scoorde Aitor de 2-1; het winnende doelpunt.

Jong PSV wisselde na rust drie keer. Scheidsrechter Allard Lindhout gaf 7 gele kaarten, drie aan FC Twente, vier aan Jong PSV: 33' Bartelan Kun, 60' Armando Obispo, 60' Jordan Tese, 65' Laros Duarte, 85' Dirk Abels..

De man of the match was Aitor Cantalapiedra.

Jelle van der Heyden verving de geblesseerde Wout Brama, die als aanvoerder vervangen werd door Ricardinho. Jeroen van der Lely maakte z'n seizoensdebuut.

De extra tijd bedroeg 1 minuut in de eerste helft en 4 in de tweede helft.