Emir Bajrami (wissel60՚ Bryan Ruiz Gonzáles)
Luuk de Jong (wissel83՚ Ola John)
Nacer Chadli

Bijzonderheden:

In een directe confrontatie tussen de nummer 1 (PSV) en de nummer 2 (FC Twente) werd in de 29e speelronde de strijd voorlopig beslist in het voordeel van FC Twente, dat door de 2-0 winst opklom naar de eerste plaats van de ranglijst, waarbij 2 punten voorsprong werd genomen op de ploeg uit Eindhoven.

Bryan Ruiz, die na een langdurige afwezigheid vanwege een blessure, in de 61e minuut inviel werd 2 minuten later in het strafschopgebied onderuit gehaald en daarmee kreeg FC Twente een strafschop, die door Theo Janssen werd benut. Ook de tweede goal kwam van de voet van Theo Janssen en was van een ongekende schoonheid. Het resulteerde erin dat de wijze mannen hem tot Man of the Match kozen.

Scheidsrechter Kevin Blom, die toegaf in de 10e minuut FC Twente een strafschop (en rode kaart voor PSV) te hebben onthouden telde voor de eerste helft 1 minuut bij en voor de tweede helft 2 minuten. Hij gaf geel aan de PSV-ers Atiba Hutchinson (61'), Adriano Marcello (64') en Balaz Dzsudzsak (75').