Anouar Diba
Marc Janko
Bernard Parker (wissel64՚ Bryan Ruiz Gonzáles)

Bijzonderheden:

In de 4e ronde van de KNVB-Beker speelde FC Twente een zeer moeizaam duel in Zwolle tegen de plaatselijke FC. Na een 1-1 eindstand in de reguliere speeltijd volgden een verlenging (waarin niet werd gescoord) en een strafschoppenserie. Uiteindelijk miste FC Zwolle speler Frank Olijve (die zijn pingel gestopt zag door Sander Boschker) waardoor FC Twente verder kon bekeren.

De strafschoppenserie ging als volgt:
1. Bryan Ruiz raak, 2. Sjoerd Ars raak, 3. Denny Landzaat raak, 4. Arne Slot raak, 5. Dario Vujicevic raak, 6. Frank Olijve mis, 7. Nacer Chadli raak, 8. Joey van den Berg raak, 9. Douglas raak.

Vanwege heel veel blessures kon FC Twente niet de basiself opstellen, die normaliter aan het duel zou zijn begonnen.

Bij FC Zwolle viel twee keer geel: 20. Sjoerd Ars en 88. Yanic Wildschut.

Trainer Art Langeler van FC Zwolle paste drie keer een wissel toe.

Extra tijd 1e helft 1 minuut, 2e helft 3 minuten, 1e verlenging 1 minuut, 2e verlenging 1 minuut.