Bryan Ruiz Gonzáles
Luuk de Jong (wissel71՚ Marc Janko)
Emir Bajrami (wissel87՚ Bernard Parker)

Bijzonderheden:

Na de 0-0 tegen Roda werd ook in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen niet gescoord. Nog nooit kwam het voor, dat FC Twente de eerste twee seizoensopeningen met 0-0 gelijk speeld. Wel werd een keer met 0-0 begonnen, maar in de tweede wedstrijd werd een 4-0 winst behaald. Ook werd al eens drie keer achtereen met 0-0 gelijk gespeeld.

Bij SC Heerenveen viel drie keer geel: 31. Oussama Assaidi, 59. Milan Kopoic en 61. Mika Väyrynen.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de meiden van het jeugdteam gehuldigd vanwege hun kampioenschap.

Scheidsrechter Pol van Boekel, die voor de 7e keer een competitieduel van FC Twente leidde, telde voor de eerste helft 1 minuut bij en voor de tweede doorgang 3 minuten.