Pascal de Vries (wissel25՚ Nick Hoekstra)
Jan Vennegoor of Hesselink (wissel46՚ Arjan van der Laan)
Chris De Witte (wissel46՚ Scott Booth)

Bijzonderheden:

Het noodweer dat maandagavond het oosten van Nederland trof, was ook spelbreker in Neede waar FC Twente een oefenduel speelde tegen de plaatselijke Sportclub. Het duel begon door de overvloedige regenval al enkele minuten te laat en werd door een wolkbreuk die gepaard ging met onweer ook nog eens een halfuur gestaakt.

Voor de toeschouwers werd het dan ook een vervelende avond. Drijfnat aanschouwden zo'n 1250 mensen een zwakke wedstrijd. FC Twente nam in de eerste 25 minuten een 2-0 voorsprong en moest vervolgens een halfuur de kleedkamer in door het slechte weer. Na deze noodgedwongen pauze werd er tot aan de rust alleen nog door Sportclub Neede gescoord, waardoor er een leuke ruststand van 1-2 op het scorebord stond.

In de tweede helft liep FC Twente dan toch meer bij zijn tegenstander weg. De uiteindelijke uitslag werd 1-8. Door het slechte weer kon er geen enkele conclusie uit het duel getrokken worden. Behalve dat Meyer gedurende een halfuur experimenteerde met Van der Meyde op links, was er geen enkele bijzonderheid te noteren.