Daan Rots (wissel46՚ Michel Vlap)
Manfred Ugalde
Youri Regeer

Bijzonderheden:

Na een kwartier een 0-2 achterstand, dat is wat de toeschouwer in de Grolsch Veste niet gewend was. Toch gebeurde het tegen Excelsior. Maar met vereende krachten en mede doordat de Rotterdammers na 25 minuten met tien man verder moesten, werd aan het eind toch een duidelijke winst geboekt.

De 2-2 ontstond uit een penalty, die werd gegeven vanwege een handsbal in het strafschopgebied van Siebe Hooremans in de 57e minuut. Bij Excelsior werd na rust 5 keer gewisseld waarvan een keer voor een invaller, die geblesseerd raakte. Voor Arthur Zagré was er rood in de 25e minuut na een ongeoorloofde overtreding op Daan Rots. Geel was er voor Noah Naujoks (24'), Couhaib Driouech (26'), Sven Nieuwpoort (57') en Sibe Hoorema (59').

Kings of the Match werden Ricky van Wolfswinkel en Younes Taha.

Extra tijd eerste helft 3 minuten, 2e helft 5 minuten.