Daan Rots (wissel66՚ Ricky van Wolfswinkel (gele kaart120+1՚))
Manfred Ugalde (wissel98՚ Naci Ünüvar (gele kaart102՚))
Michel Vlap (wissel66՚ Alfons Sampsted)

Bijzonderheden:

Met een hard en zuiver schot in de rechterbovenhoek rondde Sem Steijn het voorbereidende werk van Joshuha Brenet af en schoot FC Twente daarmee naar de volgende ronde in de Conference League Cup.

Er waren in het stadion in Stockholm geen FC Twente-aanhangers aanwezig vanwege het door FC Twente gegeven advies om niet af te reizen en de 1500 kaarten te blokkeren.

De gele kaart voor Mees Hilgers was z'n tweede waardoor hij in de volgende wedstrijd geschorst is.

Robin Pröpper en Gijs Smal werden vervangen vanwege een blessure.

Na de officiële speeltijd was de stand 1-0 en daarmee was een verlenging noodzakelijk.

Bij Hammarby werd na de rust van de officiële speeltijd vier keer gewisseld waaronder een blessure geval. Bij de Zweden viel drie keer een gele kaart: 27' Edvin Kurtulus, 87' Simon Strand en 99' Loret Sadiku.

Extra tijd eerste helft 2 minuten, 2e helft 6 minuten. Extra tijd eerste verlenging 0 minuten, tweede verlenging 2+1 minuut.