Aitor Cantalapiedra
Fred Friday (wissel73՚ Jari Oosterwijk)
Tom Boere (wissel86՚ Oussama Assaidi)

Bijzonderheden:

In de eerste 45 minuten kon FC Twente het rythme niet vinden en liep een 0-1 achterstand op. In de tweede helft werd een tandje bijgezet en kon de 1-1 veilig worden gesteld. Belangrijk in die tweede helft was het stoppen van een strafschop door Joël Drommel (overigens door hemzelf veroorzaakt) en eveneens het stoppen van de daarvolgende rebound.

Jelle van der Heyden kreeg twee keer geel en moest enkele minuten voor afloop van de wedstrijd vertrekken.

Bij Roda JC werd in de tweede helft drie keer gewisseld en viel twee keer geel: 90' Livio Milits en 92' Richard Jensen.

Extra tijd eerste helft 1 minuut, tweede helft 3 minuten.

Een aantal bussen van de FC Twente supporters werd in de buurt van Kerkrade aangehouden en doorzocht door de politie. Daardoor moesten ongeveer 200 van de 1000 meegereisde Twente fans de wedstrijd missen.