Aitor Cantalapiedra
Jari Oosterwijk (wissel81՚ Tom Boere)
Tim Hölscher (wissel25՚ Alexander Laukart)

Bijzonderheden:

In een na rust toch wel spectaculair duel kwam FC Twente twee keer op voorsprong maar moest het aan het eind toch een nederlaag incasseren, waardoor verdere deelname aan het Bekertoernooi moest worden afgeschreven.

Tim Hölscher, die de geblesseerde Rafik Zekhnini verving, moest al na 25 minten vervangen worden vanwege een opgelopen blessure.

De 1-1 voor Willem II ontstond toen Cristian Gonzales een schot van richting veranderde en daardoor een eigen doelpunt scoorde.

Bij Willem II werd na rust twee keer gewisseld. Bij de club uit Tilburg viel twee keer een gele kaart: 27' voor Pol Llonch en 42' voor Freek Heerkens.

FC Twente Man of the Match werd Aitor Cantalapiedra.

Extra tijd eerste helft 2, tweede helft 3 minuten.

In het Willem II bezoekersvak werd vuurwerk aangestoken waarvan delen naar het onderliggende FC Twente vak werden gegooid. Scheidsrechter Jochem Kamphuis onderbrak daarvoor de wedstrijd voor enkele ogenblikken.