Aitor Cantalapiedra (gele kaart 75՚)
Tom Boere (wissel66՚ Jari Oosterwijk)
Rafik Zekhnini (wissel84՚ Ulrich Bapoh)

Bijzonderheden:

FC Twente verspeelde diep in blessuretijd een zeker lijkende overwinning. In de derde en laatste minuut van de extra tijd maakte Eindhoven gelijk, waardoor de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel eindigde. Halverwege de tweede helft had Aitor Cantalapiedra FC Twente op voorsprong gebracht door middel van een indraaiende vrije trap die zonder dat iemand de bal raakte in het doel verdween.

FC Eindhoven wisselde twee keer, beide wissels waren na rust. Scheidsrechter Erwin Blank trok zes keer de gele kaart. drie daarvan waren voor FC Eindhoven, 21' Marcello Lopes, 74' Augustine Loof en 78' Niels Raaijmakers.

Er was een rode kaart voor Jay Izdes van FC Eindhoven in de 74e minuut.

Bij FC Twente was er een basisplaats voor Rafik Zekhnini. Hij kwam in het team op de plek van Javier Espinosa, die op zijn beurt op het middenveld speelde, in plaats van de geblesseerde Wout Brama.

De extra tijd bedroeg 1 minuut in de eerste helft en 3 in de tweede helft.