Dylan George
Enes Ünal
Bersant Celina (wissel46՚ Jos Hooiveld)

Bijzonderheden:

In de 34e en laatste speelronde blameerde FC Twente zich door een 3-5 nederlaag tegen FC Groningen. De ploeg van trainer Ernest Faber plaatste zich door de winst voor de play-off wedstrijden. FC Twente eindigde desondanks op de 7e plaats van de ranglijst. De strafschop van FC Twente werd veroorzaakt door Jesper Drost, die Dejan Traikovski in het strafschopgebied onderuit haalde. Dylan George scoorde z'n eerste competitiegoal voor FC Twente. Bij FC Groningen werd na rust drie keer gewisseld. Er vielen geen kaarten. Extra speeltijd 1e helft 1, 2e helft 3 minuten.

Na afloop werd afscheid genomen van een aantal spelers dat gaat vertrekken. Ook werd de Holland Casino-Vriendenkring bokaal uitgereikt aan Enes Ünal als beste speler van het afgelopen seizoen.