Edwin Gyasi (wissel58՚ Tim Hölscher)
Luc Castaignos
Dusan Tadic

Bijzonderheden:

Ook tegen PEC Zwolle kon FC Twente (in de 14e speelronde) allerminst overtuigen. Met moeite en geluk werd het ver in blessuretijd nog 2-2 nadat de promovendus uit Overijssels hoofdstad in de 88e minuut op voorspong was gekomen. Het moet wel gezegd, dat FC Twente met veel blessures kampte en daardoor niet de sterkste elf op kon stellen

De eerste goal van FC Twente werd gemaakt uit een strafschop die was veroorzaakt door Joey van den Berg, die Edwin Gyasi in het strafschopgebied onderuit haalde. Het was voor Dusan Tadic z'n 50e competitiegoal in z'n (internationale) voetbalcarriere. Hij werd uitgeroepen tot Man of the Match

Bij PEC Zwolle viel twee keer geel waaronder die voor de doelman wegens tijdrekken

Trainer Art Langeren wisselde twee keer

Voorafgaand aan de wedstrijd werd de een dag eerder overleden oud-trainer en -speler Spitz Kohn herdacht

Extra tijd eerste helft 1 minuut, 2e helft 4 minuten.