Dario Vujicevic (gele kaart 55՚) (wissel61՚ Ola John)
Luuk de Jong
Nacer Chadli

Bijzonderheden:

In de 18e speelronde leed FC Twente een smadelijke, weliswaar geflatteerde, nederlaag in en tegen Heerenveen. Wel werd de tweede plaats op de ranglijst behouden, maar omdat de concurrentie wel punten haalde is de positie in de stand minder rooskleurig geworden.

Vanwege de vele blessures (Nikolay Mihaylov, Nicky Kuiper, Mark Janko, Emir Bajrami en Bryan Ruiz) trad FC Twente niet in de sterkste samenstelling aan.

De strafschop, waaruit SC Heerenveen de 6-2 scoorde werd veroorzaakt door Peter Wisgerhof, die een overtreding maakte in het strafschopgebied.

Bij SC Heerenveen viel twee keer geel: in de 58e minuut voor Mika Värynen en in de 67e minuut voor Gerry Koning.

Scheidsrechter Pieter Vink telde voor geen van beide speelhelften extra tijd bij.