Thijs Houwing (wissel55՚ Boudewijn Pahlplatz)
Sjaak Polak (wissel46՚ Faouzi El Brazi)
Chris van der Weerden

Bijzonderheden:

FC Twente is vanavond tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Op het terrein van de Veluwse Boys in Garderen won FC Zwolle met 1-0. Met name voor rust had Twente een duidelijk veldoverwicht op de eerste divisionist, zonder daarbij overigens veel kansen te creeren. Chris de Witte leek na een half uur spelen de score te openen met een halve omhaal die via de de Zwolse keeper en de lat in het doel leek te belanden, maar volgens de grensrechter was de bal daarbij niet volledig over de lijn geweest.

In de tweede helft kreeg Thijs Houwing nog een goede mogelijkheid, maar zijn actie hield het midden tussen een schot en een voorzet op de vrijstaande Chris de Witte. Vlak na de wissels en omzettingen in het elftal van trainer Van 't Schip kreeg FC Zwolle wat meer greep op de wedstrijd, hetgeen resulteerde in de winnende treffer van Lim-Duan.